Försäljning

Vi har en begränsad försäljning av nedanstående produkter

Med start 1 augusti 2022 pausar vi försäljningen av dessa produkter tillfälligt. Anledningen är förändringar i logistiken. Men håll utkik, möjligheten kommer snart tillbaka.

Batterier till hörapparater

Vi säljer batterier från Rayovac som har hög kapacitet och lång hållbarhet. Hörapparatsbatterier är små knappcellsbatterier som är speciellt utvecklade för hörapparater. Varje hörapparatsbatteri har en färg- och nummerbeteckning, 13 orange, 312 brun, 10 gul, och 675 blå. Batterierna har alla samma volt men skiljer sig åt i storlek. Vilken storlek du ska ha beror på vilken hörapparatmodell du använder.

Storlek 13
Storlek 312
Storlek 10
Storlek 675

Filter till hörapparater

Vi säljer två olika sorters vaxfilter till hörapparater.

CeruShield

125 kronor

CeruStop

100 kronor

Ljudkudde för lindring av tinnitus

Högtalarkudden är en sovkudde/ ljudterapikudde med inbyggda högtalare för lindring av tinnitus.

Genom att ansluta högtalarkuddens inbyggda högtalare till en valfri ljudkälla kan du lyssna på ljud när du ska sova eller vila utan att störa andra personer. Högtalarkudden används dagligen av personer med tinnitus och många beskriver en lindring av tinnitus och därmed förbättrad sömnkvalitet.

Ljudkudden består av ett överdrag och fyllning av hypoallergen polyester och två ultratunna hifi-högtalare samt en bekväm volymkontroll. Högtalarna är enkla att ta ur och kudden tvättas sedan i maskin eller för hand. Högtalarna kopplas till valfri ljudkälla med 3,5 mm audiokabel.

Pris: 940:-

Högtalarkudde SP 151. Tillverkas av Oasis Sound och distribueras i Sverige av Bo Edin AB.

Gör din beställning via kontaktformuläret så hör vi av oss.