Remiss

Hear 2 Unite har avtal med Region Västmanland

Har du fått besked från Hörselenheten på Region Västmanland att din remiss har gått vidare till Hear 2 Unite? Då kommer du inom tre veckor att få en kallelse om att komma till oss och kontrollera din hörsel.

Hear 2 Unite är en privat mottagning där audionomerna har lång erfarenhet. Vi har avtal med Region Västmanland vilket innebär att en del av Hörselenhetens patienter istället får komma till oss. Syftet med det är att väntetiderna inte ska bli för långa.

Hos oss träffar du en legitimerad audionom och vid besöket kommer vi att göra ett hörselprov för att bedöma om det finns behov av hörapparat. Kostnad för ett besök hos oss är samma som hos Hörselenheten: 340 kronor. Frikort och högkostnadsskydd gäller.

Det är viktigt att dina öron är rena från vax vid besöket. Brukar du ha mycket vax kan du boka en tid hos din vårdcentral för vaxborttagning innan besöket hos oss. Besöksavgiften hos oss gäller även om vi inte kan genomföra undersökningen på grund av för mycket vax.

Vår mottagning finns på Sigurdsgatan 6 i Västerås, och i kallelsen kommer du att få alla detaljer du behöver inför besöket.

Om du har frågor går det bra att ringa på 021 440 50 70 eller använda kontaktformuläret.

Kontakta oss om du har frågor om ditt besök hos oss.