Köpevillkor

Köpevillkor Hear 2 Unite

Vi har alltid 2 års garanti på hörselprodukter.

Vi är glada att du valt att köpa en produkt av oss. Hoppas att den kommer bidra positivt till din hörselsituation.

Vid köp av produkter.

När du köper en produkt från Hear 2 Unite har du innan eller i samband med köpet säkerställt att produkten passar dina hörapparater. Hear 2 Unite ansvarar inte för om du köper fel produkter. Information om produkterna finns att läsa på vår hemsida under webshop-produkter. Alternativt kan du boka en konsultation med oss där vi visar produkter för dig och i vissa fall kan du testa produkterna på plats.

Direkt efter genomför beställning får du en beställningsbekräftelse till din epost.

Fakturering

All betalning sker via fakturering. Fakturan skickas till den e-postadress som du angett i beställningen. Förfallodatum infaller 20 dagar efter att fakturan skapades och anges på fakturan. Ingen faktura skickas innan vi fått beräknat leveransdatum från tillverkaren. Efter att förfallodatumet har passerat utan att betalning inkommit till Hear 2 Unite tas fakturan hand om av inkassobolag.

Ångerrätt

Produkter som köps i vår webshop faller under distansköplagen. Detta innebär att du har 14 dagars ångerrätt från det att produkterna tagits emot.  För att ångra ett köp svarar du på beställningsbekräftelsen. För att få full återbetalning av produkten krävs att den är i nyskick, ligger i oskadad originalförpackning med samtliga tillbehör intakta. Produkten ska återföras till Hear 2 Unite inom 14 dagar från det att ångerrätten åberopats. Ångerrätt gäller inte för batterier vid köp under 400 kr. För din skull rekommenderas att produkterna skickas som rekommenderad post. Vi ersätter inga produkter som inte återfås. Köparen står för returfrakten.

Garanti

Samtliga hörselprodukter har 2 års garanti. Garantin avser fel som inte orsakats av oaktsamt handhavande. Felorsaken fastställs hos produkttillverkaren. Om du får problem med din produkt och vill använda garantin kontaktar du oss så hjälper vi dig med alla detaljer du behöver.

Integritet

Vi värnar om din integritet. Hear 2 Unite följer GDPR och bokföringslagen, läs gärna med på vår integritetspolicy. I och med att du beställer en produkt från oss godkänner du att vi sparar dina uppgifter enligt GDPR och bokföringslagen.

Villkor

Hear 2 Unite förbehåller sig rätten att neka köp. En beställningsbekräftelse innebär inte rätt till köp. För beställningar över 30 000 kr tas alltid en kreditupplysning.

Hear 2 Unite förbehåller sig rätten att ändra köpevillkoren. Dock gäller alltid de villkor som fanns vid köptillfället.